Αυτούς θέλουν να αποφύγουν στην κλήρωση του Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Αυτούς θέλουν να αποφύγουν στην κλήρωση του Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία κλήρωση δεν κρίθηκε ποτέ ως καλή ή κακή πριν φτάσει η ώρα των αγώνων. Ομως κακά τα ψέμματα, είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα και διαφορετικό την Οσασούνα.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μάθουν στις 14:00 το μεσημέρι, τους αντιπάλους τους στη φάση των «32» του Europa League και φυσικά υπάρχουν προτιμήσεις.

Τόσο η ομάδα του Πάουλο Μπέντο όσο και αυτή του Βλάνταν Ίβιτς, θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση μαζί με τις τέσσερις ανίσχυρες ομάδες που θα προέρχονται από το Champions League.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Αντερλεχτ, Αστρα, Μπιλμπάο, Αλκμάαρ, Γκλάντμπαχ, Θέλτα, Γάνδη, Χαποέλ Μπερ Σεβά, Κράσνονταρ, Λέγκια, Λουντογκόρετς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και ο ΠΑΟΚ την Φιορεντίνα αφού ο ένας περιορισμός για τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, έχει να κάνει με τις ομάδες που είχαν συνυπάρξει ήδη στον όμιλο.

Από τις πιθανές αντιπάλους, υπάρχουν κάποια μεγάλα ονόματα. Ρόμα, Σάλκε, Σαχτάρ, Τότεναμ και Ζενίτ είναι οι πέντε ομάδες, τις οποίες θα ήθελαν να αποφύγουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Σαχτάρ και Ζενίτ έκαναν πραγματικό περίπατο στους ομίλους, η Ρόμα και η Σάλκε δεν αντιμετώπισαν προβλήματα ενώ η Τότεναμ είναι μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία αν και φέτος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παραμένει ένας αντίπαλος προς αποφυγήν.

Υπάρχουν βέβαια και οι ομάδες που θα είναι ευπρόσδεκτες. Η Γκενκ, η Κοπεγχάγη, η Σπάρτα Πράγας και η Οσμανλισπόρ, θα θεωρηθούν ως μια καλή κλήρωση.

Αντίθετα, Αγιαξ, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα (για Ολυμπιακό), ΑΠΟΕΛ (για ΠΑΟΚ), Λιόν και Σ.Ετιέν δεν τρομάζουν αλλά ούτε και δημιουργούν υπέρμετρη αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ