7 τοπ βραδινά τσαντάκια (για όλα τα πορτοφόλια) -Για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου - iefimerida.gr

7 τοπ βραδινά τσαντάκια (για όλα τα πορτοφόλια) -Για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχεις βρει το αγαπημένο σου φόρεμα και τα ονειρικά παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις στις γιορτές, αλλά σου λείπει κάτι βασικό... όπως ένα βραδινό τσαντάκι;

Κι όμως, ακόμη κι αν δεν το είχες σκεφτεί το να βρεις το κατάλληλο τσαντάκι για τις βραδινές σου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να μην είναι πολύ μεγάλο γιατί δεν βολεύει, αλλά ούτε και πολύ μικρό γιατί δεν χωράει τα βασικά (δηλαδή τα...10 χιλιάδες πράγματα που θα θέλαμε να έχουμε «ιδανικά» μαζί μας).

Κρόσσια, στρας, μετάλικς, γούνα και βελούδο είναι τα trends που θα βρεις στα μαγαζιά και θα απογειώσουν το βραδινό σου look.

Αν θέλεις να είσαι άνετη στο μπαρ που θα πας, προτίμησε ένα crossbody τσαντάκι το οποίο θα σου λύσει τα χέρια, ενώ ένα τσαντάκι-φάκελος θα χωρέσει περισσότερα απ΄όσα φαντάζεσαι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιορτές στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ