Κληρώνει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League – Οι πιθανοί αντίπαλοι - iefimerida.gr

Κληρώνει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League – Οι πιθανοί αντίπαλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους αντιπάλους τους στη φάση των «32» του Europa League περιμένουν να μάθουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, στη σημερινή κλήρωση στις 14:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν.

Η Ελλάδα συνεχίζει με δύο εκπροσώπους στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να έχουν πάρει το εισιτήριο από τους ομίλους του Europa League.

Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην 2η θέση των ομίλων τους κάτι που σημαίνει πως απέναντί τους θα βρεθούν όλοι οι σύλλογοι που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Europa League καθώς και οι τέσσερις ισχυροί από τις οκτώ συνολικά ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του Champions League.

Πρώτο γκρουπ:
Αγιαξ, ΑΠΟΕΛ, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Γκενκ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Οσμανλισπόρ, Ρόμα, Σάλκε, Σαχτάρ, Σπάρτα Πράγας, Σ.Ετιέν, Τότεναμ, Ζενίτ.

Δεύτερο γκρουπ:
Αντερλεχτ, Αστρα, Μπιλμπάο, Αλκμάαρ, Γκλάντμπαχ, Θέλτα, Γάνδη, Χαποέλ Μπερ Σεβά, Κράσνονταρ, Λέγκια, Λουντογκόρετς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Βιγιαρεάλ.

Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 14:00 και υπάρχουν δύο περιορισμοί. Στη φάση των «32» δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί ομάδες που έχουν συνυπάρξει ήδη στον όμιλο, δηλαδή ο Ολυμπιακός με τον ΑΠΟΕΛ ή ο ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα αλλά και ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 16 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ