Λεβέντης προς κυβέρνηση για κούρεμα χρέους: Να μη σας πω τι πήρατε... - iefimerida.gr

Λεβέντης προς κυβέρνηση για κούρεμα χρέους: Να μη σας πω τι πήρατε...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λέγατε ότι θα πάρετε κούρεμα για το χρέος και είχα προειδοποιήσει τον Τσίπρα από αυτή την αίθουσα ότι δεν θα πάρει τίποτα».

Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά την ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, και απαντώντας σε βουλευτή της συμπολίτευσης που του ζήτησε εξηγήσεις απάντησε: «Ναι, πήρατε, πήρατε... Να μη σας πω τι πήρατε. Ολοι εσείς που βγαίνατε στα κανάλια εννοούσατε κούρεμα χρέους. Δεν εννοούσατε επιμηκύνσεις και χαλαρώσεις. Να εξηγούμαστε».

«Οποιος πρωθυπουργός βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει και φυλακή», είπε επίσης ο κ. Λεβέντης, συμπληρώνοντας: «Δίνετε εικόνα σύγκρουσης έναντι των εταίρων μας, θυμάστε πάλι τον αντιμνημονιακό εαυτό σας, τον εαυτό της δραχμής». Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει ούτε μία μεγάλη επένδυση στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας της είναι δύσκολο να πετύχει κάτι τέτοιο στον τρίτο της χρόνο.

«Στο τέλος θα καταλήξουμε σε συντάξεις Βουλγαρίας, σημειώστε το στα πρακτικά, εάν δεν πάρουμε μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ