Formula 1: Η Mercedes έβαλε... αγγελία για αντικαταστάτη του Ρόσμπεργκ [εικόνα] - iefimerida.gr

Formula 1: Η Mercedes έβαλε... αγγελία για αντικαταστάτη του Ρόσμπεργκ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωταθλητής της Formula 1 Νίκο Ρόσμπεργκ αποχώρησε και για την θέση του γίνεται... πάρτι.

Μάλιστα, σε αυτό συμμετέχει και η ίδια η Mercedes.

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε μια σχεδόν κανονική διαφήμιση με μορφή αγγελίας στο περιοδικό «Autosport», στην οποία αναφέρει ότι ψάχνει για οδηγό αγώνων Formula 1.

Formula 1: Η Mercedes έβαλε... αγγελία για αντικαταστάτη του Ρόσμπεργκ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Βεβαίως η κίνηση αυτή είναι χιουμοριστική και έχει σκοπό να... κρατήσει το ενδιαφέρον στα ύψη, ενώ δεν άργησαν να... σκάσουν τα πρώτα βιογραφικά, με πρώτο όλων τον Καμούι Κομπαγιάσι.

Μάλιστα, ο Ιάπωνας τόνισε ότι έχει ακόμα κίνητρο, πως απολαμβάνει τα events και ότι είναι πρόθυμος να ακούσει οποιαδήποτε εντολή της ομάδας.

Βέβαια, αν αυτό μπορεί να το πάρει κάποιος στα σοβαρά, υπάρχει κι άλλο ένα που σίγουρα είναι τρολάρισμα και αυτό είναι από τον άλλοτε πιλότο της F1, Τάκι Ινούε, ο οποίος έτρεξε για τις Simtek και Footwork το 1994 και το 1995. Αν και σε αυτή την περίπτωση... παίζει να γίνει μπέρδεμα διότι όλο το βιογραφικό είναι στα ιαπωνικά!

Here is my CV!! @MercedesAMGF1 pic.twitter.com/aJUFdAlqHX

Please Find attached files. I would like to apply for your F1 driver job for 2017 @MercedesAMGF1 pic.twitter.com/1vFf7E0IxW

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes Formula 1 – F1 αγγελία οδηγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ