Euroleague: Ο ΠΑΟ «έπνιξε» (85-58) την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Euroleague: Ο ΠΑΟ «έπνιξε» (85-58) την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΟ από τα... παλιά στο ΟΑΚΑ!

Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει στην τρίτη περίοδο ρυθμό στην επίθεση μέσα από την εξαντλητική άμυνά του η τύχη της Γαλατασαράι ήταν... προδιαγεγραμμένη, με την τουρκική ομάδα να... δεινοπαθεί στο ΟΑΚΑ και να συμβιβάζεται με την όγδοη ήττα της στη φετινή Euroleague. Οι «πράσινοι» συνέτριψαν με 85-58 το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης, και επέστρεψαν στις σπουδαίες εμφανίσεις, αυξάνοντας το ρεκόρ τους σε 6-5.

Τέσσερις… διψήφιοι παίκτες για τον Παναθηναϊκό (Καλάθης, Τζέιμς, Σίνγκλετον, Ρίβερς), ενώ και ο Γκάμπριελ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας τι θα μπορέσει να προσφέρει μόλις προσαρμοστεί πλήρως! Προσπαθούσε μόνος του ο Σιλμπ από πλευράς Γαλατά (15 π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-31, 64-45, 85-58

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 13 (7 ριμπ.), Νίκολς 9 (1), Ρίβερς 14 (2), Τζέιμς 13, Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 14 (2), Μπουρούσης 4 (8 ριμπ..), Καλάθης 14 (7/9 δίπ.).

Γαλατάσαραϊ: Σμιθ 9, Πρέλντζιτς, Μίτσοφ 6, Τάιους 6, Κορκμάζ 5 (1), Τόμσον 6, Σιλμπ 15 (3), Αράρ 2, Γκιουλέρ 8 (4/11 σουτ), Ντίμπλερ, Κοκσάλ 1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague Γαλατασαράι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ