Απογοήτευση στον Ολυμπιακό για την 2η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Απογοήτευση στον Ολυμπιακό για την 2η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαφορές ανάμεσα στην 1η και τη 2η θέση στους ομίλους του Europa League είναι ελάχιστες ωστόσο η 2η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στον όμιλο, με τον Ολυμπιακό να μην σκοράρει καν απέναντι στην Κυπριακή ομάδα, προκάλεσαν απογοήτευση στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και την 1η θέση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα στην Κύπρο. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν έπιασε καλή απόδοση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε ανταγωνιστική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρουσίασε πολλές αλλαγές στην 11άδα του και στις τάξεις των ερυθρόλευκων επικρατεί απογοήτευση αν και όλοι συμφωνούν πως ο στόχος που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση επιτεύχθη.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής και παρά την ήττα από τον Ηρακλή βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και στο Κύπελλο με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σπάρτη ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες συζητήσεις για μεταγραφικη ενίσχυση ενόψει του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΑΠΟΕΛ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ