Στην Αθήνα ο Πάπας και Πατριάρχης των Κοπτών Θεόδωρος: Συνάντηση με ΠτΔ και Τσίπρα - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Πάπας και Πατριάρχης των Κοπτών Θεόδωρος: Συνάντηση με ΠτΔ και Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 14 Δεκεμβρίου ο Πάπας και Πατριάρχης των Κοπτών Θεόδωρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Πατριάρχης αφίχθη στον κρατικό αερολιμένα Αθηνών στις 12.30 όπου και τον υποδέχθηκαν μητροπολίτες Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, Περιστερίου Χρυσόστομος, πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας, ο πρέσβης της Αιγύπτου στην Ελλάδα και άλλοι αρμόδιοι εκκλησιαστικοί και κρατικοί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά το ανακοινωθέν, το απόγευμα στις 17.00 ο Πατριάρχης των Κοπτών Θεόδωρος θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή.

Αύριο το πρωί, στις 10.30, ο Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και εν συνεχεία, στις 12.30, ο Πατριάρχης των Κοπτών και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στις 13.00 τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ