Κάλυμνος: 35χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για αποπλάνηση 13χρονης - iefimerida.gr

Κάλυμνος: 35χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για αποπλάνηση 13χρονης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών καταδικάστηκε 35χρονος ο οποίος είχε βρεθεί ερωτικά με την ανήλικη κόρη συγγενικών του προσώπων στην Κάλυμνο.

Την ποινή απένειμε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου πέντε χρόνια μετά από την τέλεση της πράξης. Ο 35χρονος δεν είχε παραστεί στη δικη του, έτσι θεωρείται φυγόποινος καθώς η έφεση που άσκησε ο συνήγορός του δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η κατηγορία που αντιμετώπιζε, ήταν αποπλάνηση ανηλίκου όπου μάλιστα δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω με το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

Η σύλληψη του είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2012, όταν υποβλήθηκε καταγγελία σε βάρος του από τους συγγενείς του ότι βρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη κόρη τους. Αφού ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάλυμνος αποπλάνηση δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ