Κοστούμι, το διαχρονικό: Πώς να το φορέσεις φέτος και τι να αποφύγεις - iefimerida.gr

Κοστούμι, το διαχρονικό: Πώς να το φορέσεις φέτος και τι να αποφύγεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαχρονικό, κομψό, φινετσάτο. Αποπνέει κύρος, αυστηρότητα, γοητεία. Είναι ένα από τα σύνολα της γυναικείας γκαρνταρόμπας που εγγυώνται μια σικ εμφάνιση. O φετινός χειμώνας αγαπά androgen look.

Το είδαμε στις πασαρέλες των εβδομάδων μόδας σε Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, το βλέπουμε να φιγουράρει στις σελίδες των μεγάλων fashion magazines. Το κοστούμι είναι λίγο «παρεξηγημένο» στο μυαλό των γυναικών. Κάποιες το θεωρούν βαρετό, όχι τόσο κολακευτικό και σε καμία περίπτωση θηλυκό.

Το φορούν κυρίως στον εργασιακό του χώρο (ή σε κάποια συνέντευξη για δουλειά) και σε κάποια επίσημη εμφάνιση. Το ανδρόγυνο look δεν είναι πλέον όπως μπορεί να το έχετε «καταχωρημένο» στη συνείδησή σας. Έχει αναβαθμιστεί, έχει γίνει μοδάτο και sexy. Αν φορεθεί σωστά αναδεικνύει την σιλουέτα και σας κάνει άκρως εντυπωσιακή. Σακάκι και παντελόνι είναι ασφαλής επιλογή τις εμφανίσεις σας πρωί και βράδυ. Το jacket είναι hot κομμάτι του φετινού χειμώνα και τα σχέδιά (και οι υφάνσεις του) του ποικίλλουν. Το μυστικό είναι να φορεθεί σωστά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοστούμι μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ