Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας -Πού είναι αυξημένη η κίνηση - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας -Πού είναι αυξημένη η κίνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από το επιβατικό κοινό θα ταλαιπωρηθούν και οι οδηγοί, καθώς, λόγω της συμμετοχής των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στη γενική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, πολλοί δρόμοι της Αθήνας είναι μποτιλιαρισμένοι.

Αυτή τη στιγμή αυξημένη είναι η κίνηση σε Μεσογείων, Κηφισίας, Κατεχάκη και στον Κηφισό, που είναι και οι δρόμοι στους οποίους εντοπίζονται τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα.

Στην Εθνική, κίνηση υπάρχει από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στην έξοδο και από τον κόμβο Καλυφτάκη έως την Αθηνών στην είσοδο, στη Μεσογείων από το ύψος του Σωτηρία προς Αθήνα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Καλλιρόης, στη Συγγρού από τον Άγιο Σώστη προς Αθήνα.

Δείτε τις πληροφορίες που δίνει η Ελληνική Αστυνομία για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μποτιλιάρισμα Αθήνα Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ