Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League - iefimerida.gr

Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και προέκυψαν οι 8 τρίτες ομάδες, οι οποίες θα φύγουν για την φάση των «32» του Europa League.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπορεί να μην μετέχει κάποια ελληνική ομάδα όμως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αφού στην κλήρωση της Δευτέρας θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού και υπό προϋποθέσεις του ΠΑΟΚ.

Οι οκτώ ομάδες που πήραν την 3η θέση στους ομίλους του Champions League θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Οι τέσσερις θα είναι στους «ισχυρούς» και οι άλλες τέσσερις στους «ανίσχυρους». Στο πρώτο γκρουπ συγκαταλέγονται Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ και Μπεσίκτας ενώ στο δεύτερο Ροστόφ, Γκλάντμπαχ, Λουντογκόρετς και Λέγκια.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων στο Europa League θα κληρωθούν με ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην 2η θέση των ομίλων και θα είναι στους ανίσχυρους τρίτους του Champions League.

Οι σύλλογοι που θα τερματίσουν στην 2η θέση των ομίλων του Europa League εκτός από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση των ομίλων θα έχουν ως πιθανούς αντιπάλους και τους ισχυρούς τρίτους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί θα είναι σίγουρα στην 2η θέση του ομίλου του οπότε ήδη γνωρίζει τις πρώτες τέσσερις πιθανές αντιπάλους του, οι οποίες είναι Λιόν, Τότεναμ, Μπεσίκτας και Κοπεγχάγη. Φυσικά γνωρίζει και τις πιθανές αντιπάλους του από το Europa League καθώς οι Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε και Σπάρτα Πράγας έχουν ήδη πάρει την πρώτη θέση στους ομίλους τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ