Ο Τραμπ τα έβαλε ξανά με τον Μπάλντουιν: Απαίσια τα σκετσάκια που με μιμείται, δεν έχουν τίποτα αστείο - iefimerida.gr

Ο Τραμπ τα έβαλε ξανά με τον Μπάλντουιν: Απαίσια τα σκετσάκια που με μιμείται, δεν έχουν τίποτα αστείο

Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ, παρά τα πολλά και σαφώς πιο σοβαρά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει, δεν λέει να ξεχάσει τις μιμήσεις του Αλεκ Μπάλντουιν.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ τα έβαλε ξανά με τον ηθοποιό, ο οποίος τον μιμείται στα σκετσάκια του Saturday Night Live, τα οποία χαρακτήρισε απαίσια.

Οταν ρωτήθηκε, σε συνέντευξη στο NBC, αν έχει σκεφτεί να μην ξαναδεί την εκπομπή, για την οποία έχει εκφράσει πολλές φορές παράπονα, απάντησε: «Παρουσίαζα το Saturday Night Live όταν ήταν μία καλή εκπομπή. Αλλά δεν είναι πλέον. Πρώτα από όλα, άσχετα με εμένα, δεν έχει τίποτα το αστείο. Τα σκετσάκια είναι απαίσια».

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που άσκησε δημόσια κριτική στην εκπομπή. Πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Μπάλντουιν πρωταγωνίστησε σε σκετσάκι που σατίριζε τη μανία του Τραμπ με το Twitter, εκείνος τους απάντησε με ένα tweet, πριν καν τελειώσει η εκπομπή. «Μόλις προσπάθησα να παρακολουθήσω το Saturday Night Live. Δεν βλέπεται! Εντελώς προκατειλημμένο, όχι αστείο και η μίμηση του Μπάλντουιν δεν μπορεί να γίνει χειρότερη. Λυπηρό», είχε γράψει τότε. Αν και στη συνέντευξή του στο NBC δήλωσε ότι του αρέσει σαν ηθοποιός ο Μπάλντουιν, πρόσθεσε «δεν νομίζω ότι με πετυχαίνει στη μίμησή του».

Η εν λόγω εκπομπή σατιρίζει τους προέδρους, αλλά και τους υποψηφίους για τον Λευκό Οίκο από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον «αέρα» πριν από 41 χρόνια, σημειώνει το Reuters. Από τον Οκτώβριο, όταν εντάχθηκε στο δυναμικό του ο Μπάλντουιν για τη μίμηση του Τραμπ, αυξήθηκε η τηλεθέαση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για τον Τραμπ. «Ειλικρινά, έτσι όπως πηγαίνει η εκπομπή, με τη δουλειά που κάνουν, ποιος ξέρει για πόσο θα συνεχιστεί. Είναι ένα απαίσιο σόου», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Άλεκ Μπάλντουιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ