Η επιστολή της Νταϊάνα πριν από τα τελευταία της Χριστούγεννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η επιστολή της Νταϊάνα πριν από τα τελευταία της Χριστούγεννα [εικόνες]

Φωτογραφία: AP Photo/Cleaver
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκινητική επιστολή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RR Auction για 1.500 λίρες, αποκαλύπτει πόσο η θλιμμένη πριγκίπισσα ανυπομονούσε να τελειώσει το 1996.

Στη χειρόγραφη επιστολή που έστειλε λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 1996 η πριγκίπισσα απευθύνεται στο αγαπημένο της φίλο Σάιμον Μπάρνες, έναν πρώην στρατιωτικό ο οποίος είχε σπάσει την πλάτη του και εργαζόταν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα International Spinal Research Trust.

Αφορμή για την επιστολή στάθηκε ένα βιβλίο ενώ στην ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η Νταϊάνα εκφράζει τις ελπίδες για μια καλύτερη χρονιά, μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1996, τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

«Το δώρο σου με συγκίνησε πάρα πολύ, δεν είχα διαβάσει το βιβλίο ''The Celestial Prophecy'' δηλαδή ''Η Ουράνια Προφητεία'' και βασίζομαι σε σένα να με ειδοποιείς για αυτά τα υπέροχα βιβλία.

Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες αυτά τα Χριστούγεννα, μετά από όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος είναι θαυμάσιο που με σκέφτεσαι».

«Ελπίζω ότι το 1997 θα είναι μια ευτυχισμένη χρονιά για σένα - προσωπικά ανυπομονώ να τελειώσει το 1996!

Σου στέλνω την αγάπη μου, Σάιμον, και ένα εγκάρδιο ευχαριστώ για το βιβλίο!».

Τον Αύγουστο 1997 η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μόλις οκτώ μήνες μετά την αποστολή αυτού του χειρόγραφου σημειώματος.

Η επιστολή της Νταϊάνα πριν από τα τελευταία της Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η επιστολή της Νταϊάνα πριν από τα τελευταία της Χριστούγεννα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επιστολή Χριστούγεννα Νταϊάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ