Καμία προσφορά στον πλειστηριασμό για το ξενοδοχείο Athens Ledra [εικόνα] - iefimerida.gr

Καμία προσφορά στον πλειστηριασμό για το ξενοδοχείο Athens Ledra [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξήχθη σήμερα, παρά την αποχή των συμβολαιογράφων, ήταν αυτός για το ξενοδοχείο Athens Ledra.

Η συμβολαιογράφος άνοιξε το φάκελο της υπόθεσης από τις 16:00 έως τις 17:00, ωστόσο κανένας δεν κατέθεσε προσφορά για το ξενοδοχείο.

Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται άκαρπος πλειστηριασμός για το Athens Ledra κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πλέον η τράπεζα, στην οποία έχει περάσει το ξενοδοχείο, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να ζητήσει να μειωθεί η τιμή από την οποία ξεκινάει ο πλειστηριασμός. Παρόντες στη διαδικασία ήταν και πολλοί από τους εργαζομένους του ξενοδοχείου.

Καμία προσφορά στον πλειστηριασμό για το ξενοδοχείο Athens Ledra [εικόνα] | iefimerida.gr 0



Υπενθυμίζεται πως για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 21 πλειστηριασμοί στο πρωτοδικείο Αθηνών και συνολικά 34 στην Αττική, ωστόσο λόγο της αποχής των συμβολαιογράφων διεξήχθη μόνος αυτός για το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ