Μπεγλίτης: Στις 4 Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει ο Παπανδρέου τη θέση του - iefimerida.gr

Μπεγλίτης: Στις 4 Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει ο Παπανδρέου τη θέση του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παίζει με ανοιχτά χαρτιά και θα ανακοινώσει το ευρύτερο πλαίσιο για την έναρξη διαδικασίας για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ στις 4 Ιανουαρίου , εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Πάνος Μπεγλίτης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Σκαϊ, τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παίζει παρτίδα πόκερ ούτε παίζει με το χρόνο αλλά «άνοιξε το δρόμο της συνεργασίας για να μπορέσουν να συμβάλουν οι πολιτικές δυνάμεις στην αντιμετώπιση της κρίσης».

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές για τις παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος στα ΜΜΕ για τη διαδοχή και υπογράμμισε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει το ευρύτερο πλαίσιο για την έναρξη της διαδικασίας για το θέμα της ηγεσίας στις 4 Ιανουαρίου. Ειλικρινά τον τελευταίο 1,5 μήνα υπήρχε προσδοκία για άμεσες λύσεις. Όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε με συντεταγμένο τρόπο το λεω να μη βιαζόμαστε, να υπάρχει ψυχραιμία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ