Τα πανάκριβα πουλόβερ της Claudia - iefimerida.gr

Τα πανάκριβα πουλόβερ της Claudia

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαίνω στον πειρασμό να δώσω χρήματα από το κομπόδεμά μου σε όποιον μου βρει τις διαφορές μεταξύ των κασμιρένιων πουλοβεροφορεμάτων που σχεδίασε η Claudia Schiffer και των αντίστοιχων κομματιών αγαπημένου Η&Μ. Δεν θα το κάνω, αλλά ακούγεται σαν ένα καλό και συμφέρον στοιχηματάκι να βάλει κανείς. Και ταιριαστό με τον παλιόκαιρο του Απριλίου, που μέχρι και τον Πασχάλη Τερζή θα παραξένευε – και ο Πασχάλης αν έχει φάει παλιόκαιρους στη μάπα.

Τα σχέδια της Κλώντια για τη γερμανική Iris von Arnim είναι η πρώτη της απόπειρα να παραχωρήσει την περιζήτητη υπογραφή της (που ως γνωστόν κανείς δεν πρέπει να βάζει όπου και όπου) σε σειρά ρούχων. “Δεν θα το έκανα αν το αποτέλεσμα δεν με αντιπροσώπευε 100%. Το κασμίρ είναι φυσικό, απαλό και ζεστό, καλό υλικό και το πρώτο που προσέχω όταν ψωνίζω χειμωνιάτικα – επίσης είναι πρακτικό γαι την εργαζόμενη μητέρα” και μπλα μπλα μπλα, με αυτά και με αυτά τα τέσσερα κομμάτια που βλέπεις θα σε κάνουν ελαφρύτερη στον άνεμο κατά, το λιγότερο, 280 ευρώ, αν θες κάτι φτηνό, ως 1380 αν το λέει η τσεπούλα σου.

Μωρέ άσχημα δεν είναι, ίσως είναι όμως η πρώτη φορά που ακριβό (επιεικώς) ρούχο φαίνεται να έχει αντιγραφεί από highstreet συλλογές. Δεν ξέρω τι να πω, βλέπω το συννεφάκι κόμικς που βγαίνει πάνω από το κεφάλι σου και σχεδόν μου έρχεται να σου ζητήσω συγγνώμη, τόση πρόκληση σε καιρούς χαλεπούς ούτε οι Real Housewives Of Athens, θα συμφωνούσαν και τα μεσημεριανά.

Πηγή: fashionism

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ H&M Claudia Schiffer Iris Von Armin highstreet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ