Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που έκλεβε ρούχα και γούνες από μαγαζιά - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που έκλεβε ρούχα και γούνες από μαγαζιά

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυμελής σπείρα Αλβανών εξαρθρώθηκε οι οποίοι έκλεβαν κυρίως γούνες και ενδύματα μεγάλης αξίας από καταστήματα στις πόλεις των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Μάλιστα, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι συνεργοί ήταν γυναίκες οι οποίες δοκίμαζαν τα ρούχα όσο τα μέλη της σπείρας άδειαζαν τα ρούχα από τα καταστήματα. Η σπείρα αποτελείτο από 5 μέλη ηλικίας από 20 εως 53 ετών, εκ των οποίων οι τρεις ήταν οι γυναίκες που αποσπούσαν τους καταστηματάρχες έτσι ώστε οι συνεργοί να δρουν ανενόχλητοι.

Στο διάστημα της δράσης τους και ως τη σύλληψή τους, την περασμένη Κυριακή, είχαν διαπράξει τουλάχιστον έξι κλοπές σε καταστήματα στις δυο πόλεις και είχαν κλέψει 37 είδη γουναρικών και ενδυμάτων.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε έπειτα από έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό τους αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καστοριά. Βρέθηκαν διάφορα είδη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια.ές.

Παράλληλα στην κατοχή των πέντε Αλβανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, 200 ευρώ και 11.100 λεκ Αλβανίας και έξι κινητά και τους ασκήθηκε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπείρα Καρδίτσα Τρίκαλα ληστείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ