Απόφαση Σαββίδη - Διαμονή σε ξενοδοχείο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Απόφαση Σαββίδη - Διαμονή σε ξενοδοχείο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό έφερε την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποφάσισε την παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο έως το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Στο «Μακεδονία Παλλάς» διανυκτέρευσε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή της από την Αθήνα και την ήττα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Εκεί βρέθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης όπως επίσης και ο Λούμπος Μίχελ, οι οποίοι μαζί με τον Βλάνταν Ιβιτς είχαν το πρωί της Δευτέρα συζήτηση για αρκετή ώρα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μάλιστα αποφάσισε, οι ποδοσφαιριστές να φύγουν από το ξενοδοχείο απευθείας για την προπόνηση ενώ θα παραμείνουν εκεί όλες τις ημέρες μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Σλόβαν Λίμπερετς για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ