Μοσκοβισί: Θα έχουμε μία καλή πρόοδο στο Eurogroup - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Θα έχουμε μία καλή πρόοδο στο Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο Eurogroup εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβασή του.

«Θα έχουμε μία καλή πρόοδο» εκτίμησε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος και επισήμανε ότι «από τη στιγμή που η Ελλάδα έχει αναλάβει τις ευθύνες της, το ίδιο θα πρέπει να πράξουν και οι Ευρωπαίοι».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μοσκοβισί, η συζήτηση στο Eurogroup θα κινηθεί σε τρία στάδια: α) το πόσο κοντά βρισκόμαστε σε μία τεχνική συμφωνία

β) τα βραχυπρόθεσμα μέτρα του χρέους

γ) οι μεσοπρόθεσμοι δημοσιονομικοί στόχοι.

Παράλληλα θα εξεταστεί και το ζήτημα της παραμονής του ΔΝΤ στο πρόγραμμα .

Οσον αφορά στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία τόνισε ότι πρόκειται για μία σταθερή χώρα στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις εκλογές της Αυστρίας δίνοντας συγχαρητήρια στον νικητή Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν και κάνοντας λόγο για «αντίσταση στον λαϊκισμό της άκρας δεξιάς» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ