Στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Νίνης - iefimerida.gr

Στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Νίνης

Σωτήρης Νίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρό της τον Σωτήρη Νίνη, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

Οι Πορτογάλοι θέλουν να αποκτήσουν τον 21χρονο μέσο το καλοκαίρι ως ελεύθερο, μια και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο του 2012. Τεχνικός διευθυντής των «λιονταριών» είναι ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον διεθνή άσο από την κοινή τους παρουσία στους «πράσινους».

«Ο Έλληνας διεθνής διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την αθηναϊκή ομάδα και, μέχρι τώρα, δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του. Τα λιοντάρια είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να τον αποκτήσουν, αλλά μόνο για την επόμενη σεζόν γιατί τώρα η μεσαία γραμμή της ομάδας 'γεμίζει' με την επιστροφή του Ρενάτο Νέτο», αναφέρει το ρεπορτάζ της «A Bola».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ