Φεύγει από την Τσέλσι ο Ντρογκμπά - iefimerida.gr

Φεύγει από την Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Ντιντιέ Ντρογκμπά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους τελευταίους μήνες της καριέρας του με την φανέλα της Τσέλσι διανύει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους «μπλε», όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του προσφέρουν οι Λονδρέζοι, θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του ανάλογα με τα χρήματα που θα πάρει και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

«Του έχει προταθεί συμβόλαιο μονοετούς επέκτασης, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνει. Στην ηλικία του δεν έχει κάτι να αποδείξει χρόνο με το χρόνο. Θέλει ένα καλό συμβόλαιο σε διάρκεια και σε μισθό. Θα πάει όπου του δώσουν τα περισσότερα χρήματα. Αυτό μπορεί να είναι στην Αμερική, στο Κατάρ, στη Ρωσία ή και στην Ασία. Όλα θα τα δει βάσει χρημάτων», δήλωσε ο μάνατζερ του 33χρονου άσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Συμβόλαιο Ντιντιέ Ντρογκμπά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ