Έτοιμη για γάμο μέσα στο 2012 η Μενεγάκη; - iefimerida.gr

Έτοιμη για γάμο μέσα στο 2012 η Μενεγάκη;

Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο οι δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της για τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, λίγο το γεγονός ότι πλέον κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβονται από δημοσιογράφους και φωτογράφους, δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί τον καλό της μέσα στο 2012.

Άτομα από το περιβάλλον της δημοφιλούς παρουσιάστριας υποστηρίζουν με δηλώσεις τους ότι ο γάμος δεν είναι μακριά για το ζευγάρι, καθώς η Ελένη είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της σχέσης της.

«Ο Μάκης είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς της, μένει όλο και συχνότερα στο σπίτι της στα Μελίσσια και τα παιδιά της διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του», λέει στο People άνθρωπος από το περιβάλλον της 42χρονης παρουσιάστριας και συνεχίζει: «Όλα όσα έχει πει τους τελευταίους μήνες η Ελένη στην εκπομπή, σχετικά με το ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνη και δεν αποκλείει τίποτα, έχουν πυροδοτήσει καινούριο κύκλο σχολίων. Δεν απέκλεισε ούτε άλλο ένα γάμο, ούτε κι άλλο παιδί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ