Ψηλόμεσο παντελόνι -4 τρόποι να το φορέσεις, τι να προσέξεις - iefimerida.gr

Ψηλόμεσο παντελόνι -4 τρόποι να το φορέσεις, τι να προσέξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Must – have κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Διαχρονικό, που αναδεικνύει την σιλουέτα σου.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι μια «ασφαλής» στιλιστική επιλογή για τις εμφανίσεις σου τον χειμώνα. Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν ένα τέτοιο κομμάτι θα μπορεί να τις κολακέψει και αν μπορεί να φορεθεί χωρίς να τους προσθέτει κιλά. Η απάντηση είναι ναι, αν βέβαια αυτό φορεθεί και συνδυαστεί κατάλληλα. Μπορεί ακόμα να σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή. Ένα ψηλόμεσο παντελόνι για να αναδειχθεί μπορεί να φορεθεί με στενό τοπ ή μεσάτο πουκάμισο.

Το ψηλόμεσο παντελόνι είδαμε να κάνει την εμφάνισή του στην δεκαετία του 1940 και του 1950, με άνδρες να το φορούν σε εργασιακά πόστα. Για τις γυναίκες τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς θεωρούταν ντροπιαστικό να φορούν παντελόνια εκείνη την εποχή. Τα δικαιώματα των γυναικών άλλαξαν και είδαμε την Katherine Herburn και την Marlene Dietrich να κάνουν φωτογραφίσεις με παντελόνια τέτοιου ύφους. Έκαναν την είσοδό τους στον χώρο της μόδας και έμειναν για πάντα. Τα ψηλόμεσα παντελόνια έφτασαν στο peak τους στις δεκαετίες 70’ και 80’. Tα ψηλόμεσα jean παντελόνια ήταν το πιο διαδεδομένο είδος και κάθε κορίτσι είχε ένα κομμάτι στην ντουλάπα του. Σήμερα, τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι μια επιλογή που ακολουθείται από μεγάλη μερίδα γυναικών για τις εμφανίσεις στο γραφείο, στην έξοδο, στην επίσημη βραδινή εμφάνιση. Ένα μαύρο ή λευκό ψηλόμεσο παντελόνι είναι statement κομμάτι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψηλόμεσο παντελόνι μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ