Τσακαλώτος: Η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της -Οι δανειστές να κάνουν κάτι για το χρέος - iefimerida.gr

Τσακαλώτος: Η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της -Οι δανειστές να κάνουν κάτι για το χρέος

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη «μάχη» του προϋπολογισμού ετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ και σε πλήρη εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τους υπουργούς Τσακαλώτο και Χουλιαράκη να ενημερώνουν τους βουλευτές.

«Η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της και οι άλλες πλευρές έχουν χρέος να κάνουν κάτι για το χρέος και για όσα έχουν δεσμευτεί», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός οικονομικών αναφέροντας: «νομίζω πως ισχύει αυτό που έχω πει και παλαιότερα, ότι οι περισσότεροι παίκτες αυτήν την στιγμή θέλουν λύση, παρά εμπλοκή».

Το λόγο πήρε και αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, με τον κ. Χουλιαράκη να σημειώνει πως πρόκειται για ένα προϋπολογισμό δημοσιονομικής ισορροπίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λόγο έλαβαν επίσης η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου,η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αλέξης Χαρίτσης ενημερώνοντας τους βουλευτές ο καθένας για την ατζέντα του.

Οι ερωτήσεις των βουλευτών
Ενδιαφέρον όμως έχουν και οι ερωτήσεις των βουλευτών, οι οποίοι βομβαρδίζουν τους υπουργούς.
Οι περισσότεροι κατά πληροφορίες του iefimerida έχουν εστιάσει στο πως πηγαίνει η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά και στο που κολλάει η δεύτερη αξιολόγηση. Καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με το νέο αναπτυξιακό νόμο, τη διαχείριση πόρων του προγράμματος δημοσείων επενδύσεων και τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ