Προκαταρκτική έρευνα στον ΠΑΟΚ - Από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Προκαταρκτική έρευνα στον ΠΑΟΚ - Από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας διέταξε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας για όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ιβιτς με σαφείς υπαινιγμούς πως υπήρξε μειωμένη απόδοση από κάποιους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα.

Στόχος του εισαγγελέα είναι να διερευνηθεί το ενδεχόμενο χειραγώγησης του παιχνιδιού με βάση την ειδική διάταξη του νόμου περί χειραγωγημένων αγώνων.

Την έρευνα διεξάγει ο αθλητικός εισαγγελέας, Φίλιππος Καρατσίδης, ενώ για την υπόθεση κλήθηκαν για μάρτυρες, χωρίς να κατηγορείται κάποιος, ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς, ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ και ο αρχηγός της ομάδας Στέφανος Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βλανταν ιβιτς ΠΑΟΚ Εισαγγελέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ