ΝΔ: Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου τώρα -Αμήχανη η κυβέρνηση στις προκλήσεις Τσαβούσογλου - iefimerida.gr

ΝΔ: Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου τώρα -Αμήχανη η κυβέρνηση στις προκλήσεις Τσαβούσογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράδεκτες χαρακτηρίζει τις τουρκικές προκλήσεις ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εμφανίζεται αμήχανη μπροστά στις τόσο σοβαρές εξελίξεις της τελευταίας περιόδου.

Ειδικότερα ο κ. Κουμουτσάκος με αφορμή τις θέσεις που εκφράζει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, επαναφέροντας τους ισχυρισμούς για δήθεν "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προστίθεται ένα ακόμη βήμα στην κλιμάκωση των προκλητικών και προβληματικών δηλώσεων αμφισβήτησης του ισχύοντος καθεστώτος στο Αιγαίο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Ενώ οι απαράδεκτες αυτές δηλώσεις δημιουργούν αρνητική ατμόσφαιρα για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή μας, η Κυβέρνηση εμφανίζεται τουλάχιστον αμήχανη και χωρίς τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Αυτή η αμηχανία, μπροστά στις τόσο σοβαρές εξελίξεις αυτής της τελευταίας περιόδου, δεν επιτρέπει εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Γι' αυτό και έχουμε ζητήσει τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, που πεισματικά και ακατανόητα αρνείται η Κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουμουτσάκος Τσαβούσογλου Ίμια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ