Μητέρα και το μωρό της κρατούνταν όμηροι και σώθηκαν μέσω Facebook - iefimerida.gr

Μητέρα και το μωρό της κρατούνταν όμηροι και σώθηκαν μέσω Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πέντε μέρες oμηρίας και κακοποίησης μια νεαρή γυναίκα χρησιμοποίησε το Facebook για να καλέσει την αστυνομία ώστε να σώσει τον εαυτό της αλλά και τον 17μηνών γιο της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετά από 5 ημέρες βασανιστηρίων, κρύφτηκε στη ντουλάπα μαζί με το laptop της και δημοσίευσε στ facebook τι ακριβώς της συνέβαινε. «Ο γιος μου και εγώ θα είμαστε νεκροί ως το πρωί αν δεν μας σώσετε από το σπίτι που βρισκόμαστε στη πόλη Salt Lake στη Γιούτα!» έγραψε σε μία απέλπιδα προσπάθεια της να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο.

Λίγο μετά αφού δημοσίευσε το μήνυμα αυτό κάποιος που είδε τι έγραφε η νεαρή, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως να δει τι συμβαίνει.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο 33χρονος Troy Reed Critchfield ο οποίος επί 5 ημέρες κακοποιούσε τη γυναίκα, ενώ και το μωρό είχε πάνω του σημάδια βίαιης μεταχείρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ