«Να φύγουν όλα τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση» - iefimerida.gr

«Να φύγουν όλα τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να βγουν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ώστε αυτή να δουλέψει απερίσπαστη, ζητά ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real Fm», ο κ. Καστανίδης επεσήμανε την ανάγκη ελάχιστης εθνικής συμφωνίας επιβίωσης, γιατί από τον Ιανουάριο η τρόικα θα επανέλθει με βαριά ατζέντα και αν επιχειρήσει κάποιος μόνος του να συζητήσει μαζί της, θα συναντήσει τεράστιες δυσκολίες.

Σημείωσε επίσης ότι για ένα χρονικό διάστημα έγιναν οριζόντιες περικοπές σε εισοδήματα και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά, όπως είπε, «αυτή η πολιτική ήταν οριακή και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καμία οικονομική συνταγή δεν θα πετύχει, αν έχουμε κοινωνική έκρηξη».

Ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κεντρικό επιτελείο που θα καθοδηγήσει τις διαδικασίες στο Κίνημα, ενώ τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση. Τόνισε, τέλος, ότι είναι δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ