-«Καταλάβαμε ότι μένεις» - «Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα» - iefimerida.gr

-«Καταλάβαμε ότι μένεις» - «Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας διάλογος του Πέτρου Ευθυμίου με τον Γιώργο Παπανδρέου απο την μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι ενδεικτικός της σύγχυσης που έχει προκαλέσει με την στάση του ο ΓΑΠ στα κορυφαία στελέχη του κόμματος του και της αναστάτωσης στη βάση.

Ηταν μετά την πρώτη εισήγηση Παπανδρέου όταν ο κ. Ευθυμίου ζήτησε το λόγο και, μεταξύ άλλων, είπε : «Πρόεδρε αν ηταν να βάλω τίτλο στην εισήγηση σου θα ήταν «γιατί παραμένω και τι θέλω να κάνω στο ΠΑΣΟΚ». Ο κ. Ευθυμίου με την τοποθέτηση του αυτη θέλησε να δώσει την ευκαιρία στον κ. Παπανδρέου να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Ομως η απάντηση του κ. Παπανδρέου ήταν τόσο διφορούμενη όσο και όλες οι τοποθετήσεις του: «Από που βγάζεις αυτο το συμπερασμα;» είπε στον κ. Ευθυμίου . Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα πει κάτι περισσότερο , ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να μην συνεχίσει την συζήτηση αφήνοντας στο σκοτάδι τους συνομιλήτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ