Πάγκαλος: Αλέξη, ψυχοθεραπεία έκανες στην Κούβα; Βάλε και λίγη μπογιά στο ζελέ, σαραντάρισες... - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Αλέξη, ψυχοθεραπεία έκανες στην Κούβα; Βάλε και λίγη μπογιά στο ζελέ, σαραντάρισες...

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα σχολίασε με καυστικό τρόπο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Αλέξη είσαι κομμουνιστής;» αναρωτήθηκε αρχικά.

«Κάποιος πρέπει να σου κάνει την ερώτηση. Αν είσαι, τότε γιατί δεν πας στο "τιμημένο" και βασανίζεσαι; Αν πάλι δεν είσαι κομμουνιστής, τι κάνεις εσύ μόνος από όλους τους Ευρωπαίους Πρωθυπουργούς τόσα χιλιόμετρα μακριά; Ψυχοθεραπεία;» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.

«Ωραίο πάντως το look Antonio Banderas στην προσγείωση. Αν το ξανακάνεις, πες να σου βάλουν & λίγη μπογιά στο ζελέ. Σαρανταρίσαμε...», κατέληξε.

1/3 Αλέξη είσαι κομμουνιστής; Κάποιος πρέπει να σου κάνει την ερώτηση. Αν είσαι, τότε γιατί δεν πας στο "τιμημένο" και βασανίζεσαι;

2/3 Αν πάλι δεν είσαι κομμουνιστής, τι κάνεις εσύ μόνος από όλους τους Ευρωπαίους Πρωθυπουργούς τόσα χιλιόμετρα μακριά; Ψυχοθεραπεία;

3/3 Ωραίο πάντως το look Antonio Banderas στην προσγείωση. Αν το ξανακάνεις, πες να σου βάλουν & λίγη μπογιά στο ζελέ. Σαρανταρίσαμε...

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πάγκαλος έγραψε πως είδε την ομιλία Τσίπρα «στην κομματική ΕΡΤ» και σχολίασε με τρία νέα tweets:

Αλέξη, μόλις είδα στην κομματική ΕΡΤ το λόγο σου στην Πλατεία Επανάστασης. Μπαγάσα! Κατάφερες να σου δώσουν 10 λεπτά για επικήδειο. Εκείνη τη σύγκριση συνθημάτων τι την ήθελες; Μήπως ήθελες να πεις ότι οι Μπαρμπούντος εμπνεύστηκαν από το 1821; Πάντως συγχαρητήρια για το "Hasta la victoria siempre". Ένα φωνήεν να έκανες λάθος, θα γινόμασταν πάλι ρεζίλι.

Πάγκαλος: Αλέξη, ψυχοθεραπεία έκανες στην Κούβα;  Βάλε και λίγη μπογιά στο ζελέ, σαραντάρισες... | iefimerida.gr 0

Και ολοκλήρωσε την αναφορά του στο ταξίδι του Τσίπρα, λέγοντας:

Αλέξη με συγχωρείς, δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω. Μια και είσαι εκεί δεν πετάγεσαι μέχρι το Μαϊάμι που είναι δίπλα; Να δεις και τους άλλους. Μίλησε στους κανίβαλους που γιόρταζαν το θάνατο του Φιντέλ. Φερ' τους κοντά μας. Χειρότεροι είναι από το Λαφαζάνη & την Κωνσταντοπούλου;

Πάγκαλος: Αλέξη, ψυχοθεραπεία έκανες στην Κούβα;  Βάλε και λίγη μπογιά στο ζελέ, σαραντάρισες... | iefimerida.gr 1


Nα σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός εκφώνησε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) επικήδειο λόγο στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ