Βλέπει Σισέ η Παλέρμο - iefimerida.gr

Βλέπει Σισέ η Παλέρμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να μην βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, όμως εξακολουθεί να αποτελεί μεταγραφικό στόχο για αρκετές ομάδες.

Μετά την Οσέρ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, η Παλέρμο του Αλέξανδρου Τζόρβα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «rosanerochannel.com».

«Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση και τους οπαδούς της Λάτσιο. Πέτυχε μόνο 5 γκολ και η Παλέρμο βρίσκεται εν τω μεταξύ στην αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού. Αν η τιμή του παραμένει στα επίπεδα του καλοκαιριού, θα είναι μία ουτοπία, αλλά αν η Λάτσιο επιθυμεί να τον 'ξεφορτωθεί' και μειώσει τις απαιτήσεις της όλα γίνονται», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζιμπρίλ Σισέ επιθετικός Παλέρμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ