O Ελληνας φοιτητής που βρέθηκε στο μακελειό του Οχάιο -Οι αγωνιώδεις αναρτήσεις του [εικόνες] - iefimerida.gr

O Ελληνας φοιτητής που βρέθηκε στο μακελειό του Οχάιο -Οι αγωνιώδεις αναρτήσεις του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο στις ΗΠΑ, με έναν άγνωστο να προσπαθεί να σκοτώσει τουλάχιστον εννιά άτομα με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια με μαχαίρι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του πανεπιστημίου στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, ένας ένοπλος εμφανίστηκε στο χώρο του ιδρύματος. Aμέσως η διεύθυνση κάλεσε τους φοιτητές να βρουν ασφαλές καταφύγιο και να ακολουθήσουν τις εντολές της αστυνομίας που βρισκόταν ήδη στο σημείο.

Ανάμεσα στα άτομα που ειδοποιήθηκαν ήταν και ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιαφαρίκα, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Έλληνας διδακτορικός φοιτητής, οι οποίες δείχνουν τον νεκρό δράση, Σομαλικής καταγωγής.

Is that the suspect?#OhioState pic.twitter.com/HBBfrfo6vj

Active shooter on campus. Stay away. #OhioState pic.twitter.com/h2f7ZpPvQU

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελληνας φοιτητής Οχάιο ΗΠΑ μακελειό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ