Αδελφική αλληλεγγύη μεταξύ πριγκίπων: Ο Ουίλιαμ στήριξε δημόσια τον Χάρι, για τη σχέση του με την Μαρκλ - iefimerida.gr

Αδελφική αλληλεγγύη μεταξύ πριγκίπων: Ο Ουίλιαμ στήριξε δημόσια τον Χάρι, για τη σχέση του με την Μαρκλ

Φωτογραφία: AP/ Frank Augstein
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αδελφική αλληλεγγύη υπάρχει και ανάμεσα σε γαλαζοαίματους. Κάτι που φρόντισε να υπενθυμίσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σε μία περίοδο που η προσωπική ζωή του αδελφού του βρίσκεται στο επίκεντρο.

Οταν άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση του με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ο 32χρονος πρίγκιπας Χάρι έβγαλε ανακοίνωση που τις επιβεβαίωνε, αλλά παράλληλα ζητούσε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτική του ζωή. Μετά από αυτό όμως, πυροδοτήθηκαν άλλες φήμες, καθώς βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο αδελφός του δεν στήριζε αυτή την κίνησή του, μια και η ανακοίνωση για μία σχέση δεν συνηθίζεται στο παλάτι.

Ομως, με δική του ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θέλησε να βάλει τέλος σε αυτές τις υπόνοιες, διαβεβαιώνοντας ότι είναι στο πλευρό του αδελφού του.

«Ο Δούκας του Κέμπριτζ κατανοεί απόλυτα την κατάσταση που αφορά την ιδιωτική ζωή και υποστηρίζει την ανάγκη του πρίγκιπα Χάρι να στηρίξει εκείνους που βρίσκονται κοντά του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον, σε δήλωση που έστειλε με email στη USA TODAY.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα ο πρίγκιπας Χάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Suits». «Δεν είναι σωστό το γεγονός ότι μετά από λίγους μήνες σχέσης μαζί του, η κ. Μαρκλ βιώνει μία τέτοια καταιγίδα», ανέφερε εκείνη η ανακοίνωση του Παλατιού Κένσινγκτον. «Γνωρίζει ότι θα πουν ότι είναι το τίμημα που πρέπει εκείνη να πληρώσει και ότι όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Διαφωνεί κάθετα. Δεν είναι παιχνίδι. Είναι η ζωή της και η ζωή του», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ