Παπαδημητρίου: Συγγνώμη για τα ελληνικά μου, τα χρησιμοποιούσα μόνο για να μαλώσω τα παιδιά μου - iefimerida.gr

Παπαδημητρίου: Συγγνώμη για τα ελληνικά μου, τα χρησιμοποιούσα μόνο για να μαλώσω τα παιδιά μου

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ατάκα που προκάλεσε αίσθηση, συνόδευσε την «παρθενική» του εμφάνιση στη Βουλή ο νέος υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου, του οποίου σήμερα ήταν η επίσημη-πρώτη καθώς το νομοσχέδιο είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου του, ζήτησε στην αρχή της ομιλίας του συγνώμη για τα Ελληνικά του, τα οποία δεν είναι και τόσο καλά.

«Τα ελληνικά μου δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι μιας και είχα εκτεταμένη παραμονή στις Η.Π.Α. Τα ελληνικά τα χρησιμοποιούσα μόνο όταν ήθελα να... μαλώσω τα παιδιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου.

Ο νέος υπουργός Οικονομίας διέμενε μόνιμα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις Η.Π.Α. καθώς ήταν καθηγητής στο Bard College της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να μην μιλάει συχνά την ελληνική γλώσσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπαδημητρίου Βουλή νομοσχέδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ