Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο ρόλο του Στρος Καν - iefimerida.gr

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο ρόλο του Στρος Καν

 Ζεράρ Ντεπαρντιέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, να θέλει να ξεχάσει ο περιστατικό με την καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, το οποίο του κόστισε την πολιτική του καριέρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν θα τα καταφέρει.

Σύμφωνα με χτεσινά δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης Αμπέλ Φεράρα θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον 62χρονο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, τον οποίο θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ενώ τη σύζυγό του, Αν Σινκλέρ, θα υποδυθεί η Ισαμπέλ Αντζανί.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Journal Du Dimanche, ο Ντεπαρντιέ δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, είπε ωστόσο ότι «είμαι πολύ καλός στο να υποδύομαι ανθρώπους που δεν συμπαθώ και με τους οποίους δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο».

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια του Στρος Καν στο Sofitel της Νέας Υόρκης έχει ήδη μεταφερθεί στην τηλεόραση, ως επεισόδιο της αμερικανικής σειράς Νόμος και Τάξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ