Αμερικανός πρέσβης: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη θέση για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Αμερικανός πρέσβης: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη θέση για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πραγματική ελάφρυνση του χρέους θα βοηθήσει την Ελλάδα να παραμείνει σε πορεία βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης υποστήριξε ο Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey Pyatt, μιλώντας στο συνέριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου «Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας».

Ο Αμερικανός Πρέσβης τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίζουν να στηρίζουν με σθένος την πραγματική ελάφυνση του χρέους. Σημείωσε ότι η Δημοκρατία και τα οικονομικά ζητήματα πάνε μαζί και πρόσθεσε ότι η Δημοκρατία απαιτεί τη συμμετοχή και τη δέσμευση των πολιτών για να πετύχει.

Επιπλέον ο κ. Pyatt υπογράμμισε τη δέσμευση ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ελλάδα, συνεργάτη και σύμμαχο, ως κρίσιμο στοιχείο για τη συνέχιση της επιτυχίας της Ευρώπης και εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση ισχυρότερη από ποτέ.

3/3 The US will continue to advocate strongly for real debt relief which will help Greece stay on this path of sustained economic recovery. pic.twitter.com/llaZDDNPac

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμερικανός πρέσβης συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ