Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Πογέτ – Λίστα με ονόματα προπονητών - iefimerida.gr

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Πογέτ – Λίστα με ονόματα προπονητών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός επίσημα έχει προπονητή και τον στηρίζει, ανεπίσημα όμως ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος στηρίχθηκε μετά την ήττα στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τη διοίκηση, εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

Η διοίκηση του τριφυλλιού φαίνεται πως κοιτάζει ποιες λύσεις θα μπορούσαν να δοθούν στον πάγκο της ομάδας, σε περίπτωση αποχώρησης του Αντρέα Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία.

Είναι δεδομένο, πως νέα απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη αγωνιστική θα βρει τον Ιταλό εκτός ομάδας.

Για το λόγο αυτό, δεν είναι λίγοι οι μάνατζερ που στέλνουν καθημερινά προτάσεις ονομάτων για τον πράσινο πάγκο. Ένα από τα τελευταία που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και αυτό του πρωην προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα τη εφημερίδα «Live Sport».

Ο Ουρουγουανός απολύθηκε από την Μπέτις εξαιτίας της κακής πορείας της ομάδας και έκτοτε είναι χωρίς ομάδας. Το όνομά του φαίνεται πως βρίσκεται στην λίστα που έχει δημιουργηθεί από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται προτάσεις προπονητών σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κληθεί να αντικαταστήσει τον Στραματσόνι.

Στις προτιμήσεις πάντως των πράσινων εξακολουθούν να βρίσκονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και Γιώργου Δώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ