«La Pantera Negra»: Γιατί μας άρεσε αυτό το εστιατόριο στην καρδιά της Πλάκας - iefimerida.gr

«La Pantera Negra»: Γιατί μας άρεσε αυτό το εστιατόριο στην καρδιά της Πλάκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το La Pantera negra και τον Δημήτρη Κατριβέση, που είχε την ιδέα να φτιάξει το απόλυτο περουβιανό στέκι στην καρδιά της Πλάκας, μου μίλησε για πρώτη φορά ένας διακεκριμένος σεφ.

Κι αυτό δείχνει ότι η κουζίνα του Δημήτρη είναι αποδεκτή από τους ομότεχνούς του. Ο ίδιος άλλωστε είναι ένας διακεκριμένος σεφ , με δυναμική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, που φημίζεται για τη δημιουργική του « τρέλα».

Τώρα στο La Pantera negra , που σημαίνει μαύρος πάνθηρας, στεγάζει τις νέες του αναζητήσεις. Στην οδό Λυσίου, δίπλα στα all day εστιατόρια , ο κύριος Κατριβέσης έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο με άρωμα μπιστρό, συνδυάζοντας τη σύγχρονη industrial αισθητική με περουβιανά στοιχεία - τη διακόσμηση μάλιστα την έχει επιμεληθεί ο ίδιος. Η κουζίνα του είναι ανοιχτή και απολαμβάνοντας το δείπνο σας , μπορείτε να βλέπετε τον ίδιο και την ομάδα του να δημιουργούν τα πιάτα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Κατριβέσης σεφ La Pantera negra
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ