Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες διαμαρτυρίας των δημοσίων υπαλλήλων - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες διαμαρτυρίας των δημοσίων υπαλλήλων

Φωτογραφία: Thestival
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες διαμαρτυρίας εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, στην παιδεία, στα νοσοκομεία και στους δήμους.

Οι πορείες έγιναν ενάντια σε αλλαγές και μέτρα στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, στα εργασιακά, στην κινητικότητα, κ.α. με αιτήματα, μεταξύ άλλων, τη μόνιμη και σταθερή εργασία και νέες προσλήψεις για την κάλυψη των κενών θέσεων στο δημόσιο.

Στις συγκεντρώσεις και τις πορείες συμμετείχαν και φοιτητές και πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε από την ΕΔΟΘ και τις ΕΛΜΕ, πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητές στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ. Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και το ΜΑΣ στην οδό Αγίας Σοφίας. Και οι δύο πορείες, που ακολούθησαν μετά τη λήξη των συγκεντρώσεων, κατέληξαν με διαφορά μισής ώρας έξω από το ΥΜΑΘ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ