Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ] - iefimerida.gr

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]

«Allied»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαριον Κοτιγιάρ και Μπραντ Πιτ φαίνεται ότι θα είναι το ζευγάρι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

Επίσης το οπαδικό ντοκιμαντέρ του Τζάρμους για τον Ιγκυ Ποπ, και η ταινία για το Ρώσο χορευτή φαινόμενο Σεργκέι Πολούνιν.

Τέλος ενδιαφέρον έχει μια ελληνική ταινία μυθοπλασίας που φέρνει στη σύγχρονη ζωή την τραγωδία του Ευριπίδη Μήδεια.

Σύμμαχοι Κατασκοπικό Δράμα, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 0


Allied
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις
Παίζουν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Μπραντ Πιτ, Λίζι Κάπλαν, Τζάρεντ Χάρις.

Τι Συμβαίνει:
Κάποιος είχε πει ότι το κλασσικό είναι πάντα μες τη μόδα. Αυτό μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας αυτό το σαλονάτο δράμα του Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Ένας old fashion σκηνοθέτης που κατασκευάζει old fashion ταινίες με τη διαφορά πως αυτές οι ταινίες έχουν πάντα κάτι ενδιαφέρον να πουν, εκτός από την υπόθεση, όπως στον καλό κλασικό Αμερικανικό κινηματογράφο.

Εδώ έχουμε ένα αναπάντεχα όμορφο ερωτικό παιχνίδι ταυτοτήτων που ξετυλίγεται στην κλασική Καζαμπλάνκα αποτίοντας ίσως φόρο τιμής στην ομώνυμη ταινία του Χάμφρι Μπόγκαρτ.
Η ταινία εκτυλίσσεται σε έναν στιλιστικά άρτιο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, με τα σκηνικά να κλέβουν την παράσταση. Εκεί η Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ) μια Γαλλίδα πράκτωρ θα βοηθήσει τον Μαξ Βέιταν (Μπραντ Πίτ) έναν Καναδό αρχικατάσκοπο σε κάποια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή εναντίον των Ναζί στη γερμανοκρατούμενη Καζαμπλάνκα.

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους πρέπει να φαίνονται παντρεμένοι αν και είναι απολύτως ξένοι μεταξύ τους.
Το ερωτικό παιχνίδι παίζεται διακριτικά με όλες τις προφυλάξεις καθώς η χημεία των ηθοποιών λειτουργεί σχετικά καλά.

Η αποστολή θα πετύχει και οι δυο τους θα ερωτευτούν σφόδρα.
Τελικά θα φυγαδευθούν στο Λονδίνο όπου και θα παντρευτούν.
Εκεί θα γεννήσουν μία κόρη και τα πράγματα θα εκτυλίσσονται οικογενειακά μέχρι που ο Μαξ θα δει τη ειδυλλιακή ζωή του να έρχεται τα πάνω-κάτω.
Ο Ζεμέκις δεν υποκύπτει στη μόδα του εκμοντερνισμένου σινεμά.

Έχοντας στα χέρια του ένα στιβαρό σενάριο αφήνει το φιλμ να κυλήσει ήρεμα ξετυλίγοντας την απρόβλεπτη ιστορία του με μια κινηματογραφική γραφικότητα που παραπέμπει σε ταινία του 50.
Αυτό δεν το αναφέρω σαν μείον, ίσα ίσα που λειτουργεί στο φιλμ σα γεννήτρια η οποία παράγει συνεχώς μια γλυκιά νοσταλγία που χαϊδεύει το βλέμμα και την ψυχή. Μια προσεκτικά γυαλισμένη παραγωγή, επαγγελματικά σκηνοθετημένη υποδειγματικά ερμηνευμένη που άνετα μπορεί να παρασύρει στο όνειρο τον καλοπροαίρετο θεατή.

Gimmie Danger Μουσικό Ντοκιμαντέρ, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 1


Σκηνοθεσία: Τζιμ Τζάρμους
Παίζουν: Ίγκι Ποπ, Ρον Άσετον, Μάικ Γουάτ, Σκοτ Άσετον, Ντάνι Φιλντς.

Τι Συμβαίνει:
Ακραία γοητευτικό και μοιραία παρωχημένο αλλά σαν μνημόσυνο εξαιρετικά χορταστικό. Ένας ροκ ύμνος για ένα αμφιλεγόμενο είδωλο, ε μέχρι παρεξηγήσεως!
Ο θεατής μπορεί να χαθεί άνετα μέσα στις πέντε τελευταίες δεκαετίες της ροκ μουσικής σκηνής ενθυμούμενος πρόσωπα και πράγματα της μουσικής που σμίλεψε ζωές, όρισε χαρακτήρες και πήρε στο λαιμό της πολλούς που δεν ήταν δεμένοι πάνω στο κατάρτι του πλοίου...
O Τζιμ Τζάρμους θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές μορφές του αμερικανικού ανεξάρτητου σινεμά.

Εδώ επιβεβαιώνει τον θρύλο στήνοντας μια ταινία γεμάτη δύναμη, πάθος και οπαδικό πνεύμα μιας και από παντού ξεχειλίζει η αγάπη του για την περσόνα Ιγκυ Ποπ.
Η ταινία περιλαμβάνει την ανάκριση του “ηγέτη” των Stooges Τζέημς Νιούελ Oστεμπεργκ ο οποίος ξεδιπλώνει προσεκτικά τα γεγονότα που οδήγησαν αυτόν σαν Ιγκυ Ποπ και την μπάντα του στην διεθνή καταξίωση.

Κάθε γκριμάτσα κάθε ρυτίδα είναι γεμάτη από μια ιδιαίτερη ιστορία της αμερικάνικης μουσικής, τα παιχνίδια των μάνατζερ και τη δίψα για καταξίωση και επιτυχία στο βωμό της οποίας θυσιάζονται αμέτρητα παλληκάρια.
Ο μεγάλος σταρ κάνει έναν εκ βαθέων απολογισμό αφήνοντας μας να γεωγραφήσουμε τη σημερινή θέση του και να εκτιμήσουμε την αξία των τα επιτευγμάτων του.

Εξαιρετικά αποκαλυπτική ταινία για τους μηχανισμούς της μουσικής βιομηχανίας. Ένα σατανικό Σύμπαν που καθορίζεται από τους όρους του marketing σε συνδυασμό με την ακατανίκητη ανθρώπινη αδυναμία της κοινωνικής και οικονομικής καταξίωσης.

Ο Χορευτής, Ντοκιμαντέρ, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 2

Σκηνοθεσία: Στήβεν Κάντορ

Τι Συμβαίνει:
Μια αναδρομή στην αρχή της καριέρας του διάσημου πια Ρώσου «άτακτου» χορευτή Σεργκέι Πολούνιν, μέσα από βίντεο υλικό του ιδίου και της οικογένειάς του από τον διάσημο Αμερικανό ντοκουμενταρίσματα Στήβεν Κάντορ.
Ο Πολούνιν έγινε ο νεότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου.

Γεννημένος στην Ουκρανία από φτωχούς γονείς παιδί ακόμα δείχνει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στην κίνηση και στο χορό.
Τότε όλο το σόι αποφασίζει να ξενιτευτεί όπου υπάρχει δουλειά, ώστε να βοηθήσει τον μικρό Σεργκέι να σπουδάσει στις καλύτερες σχολές χορού.
Αυτό πεισμώνει τον νεαρό χορευτή και του δίνει το κίνητρο για να πρωτεύσει.

Όταν τον δέχονται στο βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου φτάνει στο απόγειο της σύντομης αναρρίχησης του και κατορθώνει να γίνει στα 19 του ο μικρότερος σολίστας ever στη διάσημη σχολή κλασικού χορού του Λονδίνου.
Είκοσι έξι ετών σήμερα, ο παγκοσμίου φήμης χορευτής του μπαλέτου, έχοντας καθορίσει τη ζωή του μέσα από την τέχνη του, αμφισβήτησε την ύπαρξή του μόνο και μόνο για να γίνει θρύλος.

Η ταινία Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ είναι μια διεισδυτική ματιά στη ζωή της σύνθετης προσωπικότητας του Σεργκέι Πολούνιν, που έκανε το μπαλέτο viral στο internet, εκτελώντας τη χορογραφία του Jade Hale-Christofi στο τραγούδι "Take me to Church" του Hozier, στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο David LaChapelle.
Επαναστάτης, ανατρεπτικός, το «κακό παιδί» του χορού ή «άγγελος από τους ουρανούς», άλλαξε τη μορφή του μπαλέτου που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.
Τελικά, η ταινία αποκαλύπτει έναν περίπλοκο άντρα με τατουάζ, ένα λυπημένο παρελθόν και ένα μεγάλο καλλιτεχνικό ταλέντο.

Ο Σεργκέι αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον, τι θα επιλέξει; τον χορό ως βάρος ή να αποσυρθεί όντας στην κορυφή;

Ο δίχως προηγούμενο ταλαντούχος χορευτής, που αιχμαλωτίζει τα μάτια μας στην οθόνη και την σκηνή, θα δείξει στον κόσμο προς τα πού τελικά αποφασίζει να στραφεί.
Ένα ζουμερό αλλά και δοξαστικό ντοκιμαντέρ για τον χαρισματικό χορευτή που μόλις αρχίζει να χτίζει το μύθο του, αλλά και μια σύντομη ματιά στο ανθρωποφάγο χώρο του κλασικού χορού.

Μήδεια Δραματοποιημένη έρευνα

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 3


Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων"
Σκηνοθεσία: Νίκος Γραμματικός
Παίζουν: Γιούκι Κροντηρά, Βαγγέλης Μουρίκης, Τάσος Νούσιας, Σοφία Βογιατζάκη, Αντώνης Αντωνίου, Θοδωρής Κανδηλιώτης, Χρήστος Ρουπάκας, Ηρώ Λούπη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Έρση Μαλικέντζου, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Μηνάς Χατζησάββας, Γιάννης Ζουγανέλης

Τι Συμβαίνει:
Πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα και σοβαρή προσπάθεια για μια κινηματογραφική προσέγγιση της Μήδειας του Ευριπίδη.

Ίσως η πρώτη τέτοια απόπειρα που προσπαθεί στα σοβαρά να ξεκλειδώσει το μυστικό ανεβάσματος μιας τραγωδίας στο κινηματογράφο χωρίς απαραίτητα να κινηματογραφεί την παράσταση στο φυσικό της χώρο που είναι το αρχαίο θέατρο. Εδώ ο σκηνοθέτης υποθέτει (άτυπα) πως η ορχήστρα του θεάτρου είναι ο κόσμος που μας περιβάλλει και μιας και η τραγωδία είναι πάντα επίκαιρη για τα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου έρχεται φυσικό να διαδραματίζεται στον σύγχρονο κόσμο δηλαδή στη γειτονιά, στο σπίτι, μέσα σε μια αθηναϊκή στοά.

Ο Γραμματικός έχει μια δυνατή δικαιολογία που νομιμοποιεί εικαστικά το εγχείρημα. Ψάχνει να λύσει το μυστήριο της τραγωδίας πρώτα μέσα του και μετά στη σκηνή. Το δελτίο τύπου μάλιστα της ταινίας αναφέρει περί «αστυνομικής έρευνας». Όλο όμως αυτό το ψάξιμο είναι στην ουσία η πραγματική φύση της τραγωδίας που η αποστολή της ήταν να μας κάνει να ψάξουμε μέσα μας τις αλήθειες που μας περιβάλλουν να τις αναδείξουμε και εν τέλει να τις υπηρετήσουμε.

Πρόκειται για μια ταινία αισθητικής έρευνας, ένα κινηματογραφικό δοκίμιο που απευθύνεται μεν στο πλατύ κοινό, αλλά δύσκολα μπορεί να καταναλωθεί απ΄αυτό...

Παρ όλ’ αυτά ακόμα κι αν ο κανονικός θεατής έχει κάποια προβλήματα επικοινωνίας με την ταινία ποτέ δεν αποστρέφει το βλέμμα του απ αυτήν και ποτέ δεν ξεστρατίζει από την παρακολούθηση της έρευνας του σκηνοθέτη. Κι εδώ έρχονται να βοηθήσουν οι συμμετέχοντες ηθοποιοί που σχεδόν χτίζουν τους ρόλους τους εν θερμώ και πάνω στη δημιουργία της ταινίας που μοιάζει μεν ντοκυμαντέρ αλλά δεν είναι.

Captain Fantastic Κωμωδία, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 4


Σκηνοθεσία: Ματ Ρος
Παίζουν: Βίγκο Μόρτενσεν, Τζορτζ ΜακΚέι, Φρανκ Λανγκέλα

Τι Συμβαίνει:
Μία από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες του Φεστιβάλ Καννών, το «Captain Fantastic», με τον καταπληκτικό Βίγκο Μόρτενσεν, χρησιμοποιεί την ιστορία μιας εκκεντρικής οικογένειας για να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις ιδανικά σε έναν κόσμο που χάνει όλο και πιο γρήγορα τα δικά του.

Βαθιά μέσα στο δάσος, ένας πατέρας μεγαλώνει τα 6 παιδιά του με ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θέλοντας να τους δώσει την πιο αγνή παιδική ηλικία μακριά από την κοινωνία.
Όταν αναγκαστούν να μπουν μαζί στον έξω κόσμο, όλες του οι απόψεις για το τι πρέπει να είναι ένας γονιός θα αλλάξουν.

Το Κυνήγι των Χαμένων βελανιδιών Animation,HΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 5


Get Squirrely
Σκηνοθεσία: Ρος Βένοκουρ

Τι Συμβαίνει:
Από τον John H. Williams, παραγωγό και ιθύνοντα νου πίσω από την τεράστια επιτυχία του «Σρεκ», έρχεται μία νέα ταινία κινουμένων σχεδίων με θέμα μια ληστεία…βελανιδιών.
Στο φιλμ υπάρχουν κινηματογραφικές αναφορές που κλείνουν το μάτι στη «Συμμορία των 11» και σε παρόμοιες περιπετειώδεις ταινίες διαρρήξεων.

Ο Φράνκι είναι σβέλτος όσο και ετοιμόλογος ατακαδόρος.
Ο αρχηγός της συμμορίας βρίσκει πάντα έναν τρόπο για να ικανοποιήσει τα αλά Ρομπέν των Δασών ένστικτα του.

Με το φινετσάτο κοστούμι του, το καπέλο και το γοητευτικό χαμόγελο του, είναι ένα κράμα Φρανκ Σινάτρα και Τζορτζ Κλούνεϊ. Ή, απλά, ένας σκίουρος.
Ο Φράνκι, λοιπόν με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Μία εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του.
Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.
Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Σφαγείο Τρόμου, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 6


Abatoir
Σκηνοθεσία: Ντάρεν Λιν Μπούσµαν
Παίζουν: Τζόε Άντερσον, Τζέσικα Λόουντες, Ντέιτον Κάλι, Λιν Σέι

Τι Συμβαίνει:
Σε έναν κόσμο όπου υπάρχει πάντα σκοτάδι, ακόμα και μέσα στην ημέρα, η ρεπόρτερ κτηµατοµεσιτικών θεµάτων Τζούλια Τάλµπεν θα δει τις ισορροπίες της ζωής της να ανατρέπονται, όταν δολοφονείται βάναυσα η οικογένειά της.

Παρόλο που η υπόθεση κλείνει, η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι πίσω κρύβονται πολύ περισσότερα απ’ όσα αποκαλύφθηκαν, και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.
Θα ανακαλύψει ότι το δωμάτιο στο οποίο έγινε το έγκλημα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της αδερφής της.
Έτσι, ξεκινά µια αδυσώπητη έρευνα που θα οδηγήσει την ίδια και τον πρώην φίλο της, Ντετέκτιβ Γκρέιντι, στο Νιου Ίνγκλις, όπου θα συναντήσουν τον αινιγματικό Τζεµπεντάια Κρόν και το Abattoir – ένα τερατώδες σπίτι κατασκευασµένο από συρραµµένα δωµάτια θανάτου και κατάρας.

Η Τζούλια συνειδητοποιεί ότι η ψυχή της αδερφής της είναι παγιδευµένη στο εσωτερικό του, αλλά το Abattoir δεν είναι ένα απλό σπίτι – είναι η πύλη για κάτι τόσο σατανικό που ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία.
Η ταινία είναι βασισμένη στο οµώνυµο comic book του Ντάρεν Λιν Μπούσµαν, σκηνοθέτη και σεναριογράφου του τρομακτικού «Saw II» και σκηνοθέτη των «Saw III» και «Saw IV».

Babai: Ο Μπαμπάς μου Δράμα, Γαλλία / 2015

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 7


Σκηνοθεσία: Βισάρ Μορίνα
Παίζουν: Βαλ Μαλόκου, Άστριτ Καμπάσι, Αντριάνα Ματόσι, Ενβέρ Πετρόβτσι.

Τι Συμβαίνει:
Βρισκόμαστε στο Κόσοβο της δεκαετίας του ’90 υπό το καθεστώς του Μιλόσεβιτς, πριν το ξέσπασμα του πολέμου.
Πυρήνας της ταινίας είναι η προσωπική ιστορία του Νόρι.

Ο δεκάχρονος Νόρι και ο πατέρας του, Γκεζίμ, ζουν πουλώντας τσιγάρα στο Κόσοβο της δεκαετίας του ’90, πριν τον πόλεμο.
Ο Γκεζίμ δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει για τη μητέρα του Νόρι.

Αυτό που κάνει καλύτερα απ’ όλα είναι να ξεφεύγει από το παρελθόν του, κι έτσι και τώρα θέλει να φύγει από το Κόσοβο χωρίς τον Νόρι.
Το αγόρι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον εμποδίσει, με αποτέλεσμα να συμβεί ένα ατύχημα. Αποσβολωμένος ο πατέρας πηγαίνει τον Νόρι στο νοσοκομείο. Όταν ο Νορί βγαίνει, ο πατέρας του έχει ήδη φύγει.

Θυμωμένος αλλά αποφασισμένος, ο Νόρι ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι και πράγματι καταφέρνει να βρει τον πατέρα του στη Γερμανία.
Εκεί, με μια επιμονή που μόνο ένα παιδί μπορεί να έχει, θα ζητήσει το λόγο από τον πατέρα του για την επιλογή του να τον εγκαταλείψει.

Ένα χαμηλότονο φιλμ γεμάτο αλήθεια και αγάπη, βραβευμένο σε πολλά περιφερειακά φεστιβάλ όπως αυτό του Κάρλοβυ Βάρι όπου ο Κοσοβάρος σκηνοθέτης Μορίνα απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας με αυτή την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους.

Η ταινία θα προβληθεί για τρεις μόνο ημέρες, στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στον κινηματογράφο «Άστορ».
Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την ταινία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν συνδρομή δύο μηνών στο MUBI για να απολαύσουν ταινίες και να ανακαλύψουν σπάνια κινηματογραφικά διαμάντια.

Τρεχάτε ποδαράκια μου Animation, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ & Μαριόν Κοτιγιάρ ερωτευμένοι στην Καζαμπλάνκα [κριτική & τρέιλερ]  | iefimerida.gr 8


Ozzy
Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ

Τι Συμβαίνει:
Μεταγλωττισμένο.
Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά!
Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Μπλε Ρυάκι.

Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους.

Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Μπλέ Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά.
Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ