«Βράζουν» οι γονείς συμμαθητών του Μπάρον Τραμπ -Φοβούνται για την ασφάλεια, εκνευρίζονται με τις αλλαγές - iefimerida.gr

«Βράζουν» οι γονείς συμμαθητών του Μπάρον Τραμπ -Φοβούνται για την ασφάλεια, εκνευρίζονται με τις αλλαγές

Φωτογραφία: AP/ Julie Jacobson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε να μην μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον γιο της που θα έπρεπε να αλλάξει σχολείο στα μισά της σχολικής χρονιάς, κάποιοι δεν χάρηκαν καθόλου.

Ηταν οι γονείς άλλων μαθητών στο ιδιωτικό σχολείο στο Μανχάταν, όπου φοιτά ο 10χρονος Μπάρον Τραμπ. «Ανησυχώ για κάποια απαγωγή, μεξικανικού τύπου», είπε μία μητέρα μαθητή στην άλλη, σύμφωνα με το Vanity Fair, αυτή την εβδομάδα.

«Κάποιοι γονείς έχουν φρικάρει και εκνευριστεί για την ασφάλεια», ανέφερε μέλος του Columbia Grammar and Preparatory School. Επίσης, ανησυχούν για το πώς θα επηρεάσει τα παιδιά τους η παρουσία της Μυστικής Υπηρεσίας. Αλλοι, γκρινιάζουν για αλλαγές, όπως για παράδειγμα ότι το μοναδικό ασανσέρ του σχολείου ήταν στην αποκλειστική χρήση της Μελάνια Τραμπ πρόσφατα, αναγκάζοντας όλους τους υπόλοιπους να χρησιμοποιούν τις σκάλες.

Ο διευθυντής του σχολείου ήδη ενημέρωσε με email τους γονείς ότι ήδη έχουν καταστρωθεί επιπλέον μέτρα και θα επιστρατευθεί προσωπικό, υπό τις οδηγίες των ειδικών της Μυστικής Υπηρεσίας. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι το σχολείο θα συνεχίσει να παρέχει πλήρη ασφάλεια στα παιδιά, διατηρώντας ένα χαρούμενο και ζεστό μαθησιακό περιβάλλον.

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι γονείς που σκέφτονται και το παιδί που έχει βρεθεί στη μέση όλων αυτών. «Ο Μπάρον είχε μία πραγματικά αγχωτική χρονιά. Οπότε κάποιες μητέρες έχουν αρχίσει να μιλούν για το πόσο χαρούμενος είναι που δεν θα αλλάξει σχολείο. Ακόμη κι αν είναι μία ταλαιπωρία για εμάς, είναι κάτι καλό για εκείνον», είπε μία μητέρα στο Vanity Fair.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρόν Τραμπ Μελάνια Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ