Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο διαμέρισμα της Λάρισας -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος [εικόνες] - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο διαμέρισμα της Λάρισας -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος [εικόνες]

Φωτογραφία: onlarissa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» το 4χρονο αγόρι, που βρισκόταν στο διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Μανδηλαρά στη Λάρισα.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, η Εισαγγελέας Λάρισας διέταξε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθούν τα αίτια του συμβάντος. Ηδη, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια κοινωνικής λειτουργού των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο διαμέρισμα της Λάρισας -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξέσπασε, πιθανότατα, από αναμμένο κερί που υπήρχε δίπλα στο κρεβάτι όπου κοιμόταν η μητέρα με το μικρό αγοράκι, καθώς το σπίτι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης εξήγησε πως η οικογένεια της μητέρας ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, αν και η ίδια δεν είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια. Ωστόσο, παρέχονταν βοήθεια μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, βοήθεια σε στενό μέλος της οικογένειας.

Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο διαμέρισμα της Λάρισας -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο διαμέρισμα της Λάρισας -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: onlarissa. gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα παιδί εγκαύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ