Πήλιο: Ποινή φυλάκισης δύο χρόνων σε επιχειρηματία που έκλεβε ρεύμα - iefimerida.gr

Πήλιο: Ποινή φυλάκισης δύο χρόνων σε επιχειρηματία που έκλεβε ρεύμα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε 60χρονο επιχειρηματία ο οποίος επί σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια ηλεκτροδοτούσε παράνομα την επιχείρησή του.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 Μαΐου του 2012 ως τις 10 Δεκεμβρίου του 2013, ο επιχειρηματίας «έπαιρνε» ρεύμα παράνομα για το μπαρ που διατηρεί σε παραθαλάσσια περιοχή του ανατολικού Πηλίου και τώρα καλείται να πληρώσει το συνολικό ποσό που οφείλει στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Συγκεκριμένα καλείται να πληρώσει 27.500 ευρώ. Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ρευματοκλοπή κατ’ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, δίνοντάς του το δικαίωμα να υποβάλλει έφεση.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως ο 60χρονος δεν ήταν ο μόνος επιχειρηματίας που έκλεβε ρεύμα από την ΔΕΗ στο νομό της Μαγνησίας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Βόλου, κάθε μήνα βρίσκουν κατά μέσο όρο 12 περιπτώσεις ρευματοκλοπής που πραγματοποιούνται με παρεμβάσεις στους μετρητές ή παράνομες συνδέσεις με στύλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πήλιο ρεύμα κλοπή ποινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ