Τουρκία: Αλαλούμ με τη συγγραφέα Ασλί Ερντογάν -Θα παραμείνει τελικά στη φυλακή - iefimerida.gr

Τουρκία: Αλαλούμ με τη συγγραφέα Ασλί Ερντογάν -Θα παραμείνει τελικά στη φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη συγγραφέας από την Τουρκία Ασλί Ερντογάν, η οποία βρίσκεται στη φυλακή από τον Αύγουστο και της οποίας νωρίτερα γνωστοποιήθηκε η αποφυλάκιση από τουρκικά ΜΜΕ, θα παραμείνει τελικά υπό κράτηση, καθώς τη βαρύνει άλλη μια κατηγορία, έκανε γνωστό ο δικηγόρος της.

«Θα παραμείνει υπό κράτηση καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της, Ερντάλ Ντογάν μπροστά στη φυλακή της Κωνσταντινούπολης όπου παραμένει έγκλειστη η πελάτισσά του.

Η μεταφράστρια και συγγραφέας Νετζμιγιέ Αλπάι, ηλικίας 70 ετών, η οποία είχε επίσης συλληφθεί τον Αύγουστο θα παραμείνει επίσης στην φυλακή καθώς αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία κι ενώ η αποφυλάκισή της είχε επίσης γνωστοποιηθεί νωρίτερα από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η διαταγή της αποφυλάκισης υπό όρους που μεταδόθηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αφορούσε μια άλλη κατηγορία, «την επίθεση εναντίον του Κράτους και της ακεραιότητας του Κράτους» εξήγησε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία δικηγόρος φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ