Σάλος στην Ισπανία - Κινδυνεύει με διετή φυλάκιση ο Νέιμαρ - iefimerida.gr

Σάλος στην Ισπανία - Κινδυνεύει με διετή φυλάκιση ο Νέιμαρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μπελάδες μπήκε ο Νέιμαρ και όλη η οικογένειά του καθώς και δύο πρώην πρωταγωνιστές της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Ο εισαγγελέας της Βαρκελώνης ζήτησε τη διετή φυλάκιση του Νέιμαρ για την κατηγορία της απάτης και διαφθοράς κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα από την Σάντος.

Η καταγγελία έγινε από την DIS, την εταιρεία, η οποία εμφάνιση έγγραφα σύμφωνα με τα οποία κατείχε το 40% του παίκτη.

Ο Νέιμαρ είχε υπογράψει στην DIS όταν ήταν 17 ετών, ωστόσο όταν αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, τόσο οι Καταλανοί όσο και η Σάντος, παρέκαμψαν την εταιρεία, η οποία προσέφυγε στα δικαστήρια.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ο Μαρία Μπαρτομέου και ο Σάντρο Ροσέλ, που έχουν περάσει από την προεδρία του ισπανικού συλλόγου. Οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια και πρόστιμο ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εισαγγελέας θεωρεί ότι η εταιρεία DIS που κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ εξαπατήθηκε και για αυτό έκαναν τις συγκεκριμένες προτάσεις. H εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει ακόμα τα ποσά που της οφείλονται για την μεταγραφή του παίκτη.

Το ποσό που ζητά η DIS από τις Μπαρτσελόνα και Σάντος ανέρχεται στα 190 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ