6 σύνολα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα - iefimerida.gr

6 σύνολα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει υπάρχουν «σταθερές».

Κομμάτια των οποίων η αξία διατηρείται αναλλοίωτη και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή σου για τις εμφανίσεις σου. Τα ρούχα έχουν στόχο να αναδείξουν την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σου.

Αν αυτό δεν επιτυγχάνεται, τότε μιλάμε για «λάθος στιλιστική επιλογή». Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις αμέτρητοι.

Λίγοι, όμως, από αυτούς θα είναι απόλυτα κλασικοί και επιβλητικοί. Τα κομμάτια που ακολουθούν έχουν πάντα ψηλά τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της μόδας και συνθέτουν outfits που παραμένουν all time classic μέσα στο χρόνο. Ένα μακρύ μαύρο ή μπεζ παλτό, ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, ένα κοντό μαύρο φόρεμα, ένα πουλόβερ, μια maxi φούστα, ψηλές γόβες είναι κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που αποπνέουν υψηλή αισθητική όταν είναι συνδυασμένα έξυπνα και σικάτα. 5 συνδυασμοί μπορούν να σε ακολουθήσουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδό σου. Όσες οι γιορτές πλησιάζουν, ντύσου με ρούχα κλασικά και μην παραλείπεις festive λεπτομέρειες που θα σε γεμίσουν λάμψη και γοητεία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα κλασικά σύνολα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ