Επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικό - iefimerida.gr

Επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικό

αστυνομικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξω από καφενείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής ένας 60χρονος τσακώθηκε με έναν 55χρονο αστυνομικό, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Και ενώ όλοι νόμιζαν πως το περιστατικό είχε τελειώσει, λίγο αργότερα, η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Ο 60χρονος έφυγε από το καφενείο, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε ένα τσεκούρι και επιτέθηκε στον 55χρονο. Εκείνος όμως κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον ακινητοποιήσει. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο, άνδρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. που φόρεσαν χειροπέδες στον 60χρονο δράστη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 60χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα. Ο συλληφθείς που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ