Αγρια «γκάζια» Μελισσανίδη στους παίκτες - «Δεν σέβεστε την ΑΕΚ, δεν ξέρετε πού παίζετε» - iefimerida.gr

Αγρια «γκάζια» Μελισσανίδη στους παίκτες - «Δεν σέβεστε την ΑΕΚ, δεν ξέρετε πού παίζετε»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα της ΑΕΚ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου φαίνεται πως έβγαλε εκτός εαυτού τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μετέβη στα Σπάτα και έβαλε άγρια «γκάζια» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ φαίνεται πως δεν μπορούσε να κάνει άλλη υπομονή με την κακή εικόνα της ομάδας σχεδόν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Παρουσία του Ζοσέ Μοράις αλλά και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετέβη στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και τα έψαλε στους παίκτες της ομάδας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

«Βλέπω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Έμαθα ότι και στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά εσείς ήσασταν χαλαροί στα αποδυτήρια και μετά βγάζατε selfies ή όπως αλλιώς τα λένε αυτά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Δημήτρης Μελισσανίδης παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ