Θα σας χρειαστούν τώρα στις γιορτές. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα υπέροχο γλύκισμα για ...καθημερινή χρήση.
Υλικά
- 500 γραμμάρια κουβερτούρα, ποιοτική
- 400 γραμμάρια αμύγδαλα με τη φλούδα
Εκτέλεση
- Σε καλό τηγάνι, χωρίς λάδι η βούτυρο, περνάμε τα αμύγδαλα μερικές στροφές, να ζεσταθούν
- Σε μπαιν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα (ή σε κατσαρόλα, ή σε μπολ, αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος)
- Προσθέτουμε τα ζεσταμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά ώσπου να καλυφθούν καλά με τη σοκολάτα
- Στρώνουμε λαδόκολλα και με ένα κουτάλι φτιάχνουμε μικρά βραχάκια
- Ετσι όπως είναι ακόμη ζεστά, μπορούμε να ρίξουμε από πάνω τριμμένο φυστίκι
- Τα αφήνουμε λίγο να «σταθούν» και τα βάζουμε στο ψυγείο
- Στη συνέχεια, διατηρούνται και εκτός ψυγείου, αν ο χώρος δεν είναι πολύ ζεστός
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο